Katarzyna Obidzińska, aktorka, aktorka dubbingowa, lektorka, Warszawa
©JUMP
  • Aktorka
  • aktorka dubbingowa
  • lektorka
Urodzony(na) 1993 w Warszawa (31 lat)

Dane podstawowe

Językiangielskifrancuskiniemieckipolski
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Agencja

    Ważne filmy

    Wyróżnienia

    RokWyróżnienia
    2020Wyróżnienie za rolę w spektaklu "Ustawienia ze świętymi czyli rozmowy obrazów" na 38. Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi

    Filmografia aktorska

    Filtr
    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2023Zielona granica
    Ola [RE]
    film kinowyAgnieszka HollandOla [RE]
    2022Morderczynie
    policjantka Hania [GS]
    serial telewizyjny, ViaplayKristoffer Ruspolicjantka Hania [GS]
    2021Na chwilę, na zawsze
    kucharka
    film kinowyPiotr Trzaskalskikucharka
    2021Najmro. Kocha, kradnie, szanuje
    milicjantka
    film kinowy, Polsat [pl]Mateusz Rakowiczmilicjantka
    2020Ludzie i bogowie
    Greta [RD]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Bodo KoxGreta [RD]
    2020Echo Serca
    dziewczyna kolegi [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Tomasz Szafrańskidziewczyna kolegi [RE]
    2020Chyłka. Rewizja
    świadek Katarzyna Gawinkowska [RE]
    serial telewizyjny, TVN [pl]wieluświadek Katarzyna Gawinkowska [RE]
    2019Komisarz Alex
    Amelia Czajkowska [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Krzysztof LangAmelia Czajkowska [RE]
    2019Bo we mnie jest seks
    Xymena [RD]
    film kinowyKatarzyna KlimkiewiczXymena [RD]

    Podstawowe informacje

    Wzrost180 cm
    Rozmiar odzieżyXL
    Kolor włosówciemnoblond
    Długość włosówśredniej długości
    Kolor oczuzielone
    Narodowośćpolska
    Językiangielskifrancuskiniemieckipolski
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie