Anna Kraszewska, aktorka, aktorka dubbingowa, Warszawa
©paulina czyżewska
  • Aktorka
  • aktorka dubbingowa
Urodzony(na) 1994 (30 lat)

Dane podstawowe

Językipolski
Dialektyafroamerykański (angielski)
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Agencja

Kontakt

Tel. kom.Tylko dla Członków
E-mail tylko dla Członków

    Filmografia aktorska

    Filtr
    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2023Dzielny pacjent
    Marta [RG]
    film krótkometrażowywieluMarta [RG]
    2022Krokodyl
    n.n. [RD]
    film krótkometrażowyDawid Bodzakn.n. [RD]
    2022Archiwista
    Hania Buczak [GS]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Robert WichrowskiHania Buczak [GS]
    2021Pajęczyna
    Jagoda Titko [RE]
    serial, Player.pl [pl], TVN [pl]Łukasz JaworskiJagoda Titko [RE]
    2020Sexify
    Kobieta [DO]
    serial telewizyjny, NetflixwieluKobieta [DO]
    2019Underdog
    młoda dziewczyna [RE]
    film kinowyMaciej Kawulskimłoda dziewczyna [RE]
    2019Ultraviolet
    Inga Krzeszewska [RE]
    serial telewizyjny, [AXN] [de]Łukasz KośmickiInga Krzeszewska [RE]
    2019W głębi lasu
    n.n. [RD]
    miniserial, Netflixwielun.n. [RD]

    Podstawowe informacje

    Wzrost170 cm
    Typ sylwetkifiligranowy
    Rozmiar odzieży34/36
    Etniczny typ urodyskandynawski
    Kolor włosówblond
    Długość włosówśredniej długości
    Kolor oczuszaro-niebieskie
    Narodowośćpolska
    Językipolski
    Dialektyafroamerykański (angielski)
    Rodzaj głosualt
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie