Robert Pałka, fotosista, Warszawa
©HubertKomerski
  • Fotosista
Urodzony(na) 1976 w Szczawnica (47 lat)

Filmografia jako fotosista

Filtr
RokTytułGatunekReżyser(ka)ProdukcjaAdnotacja
2022Rojst. Millenniumserial telewizyjny, NetflixJan HoloubekEntrego [pl]
2022Absolutni debiutanciserial, NetflixwieluATM Grupa [pl]
2022Pewnego razu na krajowej jedynceserial, NetflixwieluOpus TV [pl]
2022Wyrwafilm kinowy, Canal+ [pl]Bartosz KonopkaWiernik PRO [pl]
2022Joikafilm kinowyJames Napier RobertsonFour Knights Film [nz]
2021Wielka wodaserial telewizyjny, NetflixwieluTelemark [pl]
2021Kruk. Czorny woron nie śpiserial telewizyjny, Canal+ [pl]Maciej PieprzycaOpus TV [pl]
2021Krakowskie potworyserial telewizyjny, NetflixwieluTelemark [pl]
2020Rojst '97serial telewizyjny, NetflixJan HoloubekFrame [pl]
2020Rysaserial telewizyjny, Polsat [pl]wieluEndemol Shine Polska [pl]
2020Wolkafilm kinowyÁrni Ólafur ÁsgeirssonSagafilm [is]
2020Klangorserial telewizyjny, Canal+ [pl]Łukasz KośmickiOpus Film [pl]
2020Na chwilę, na zawszefilm kinowyPiotr TrzaskalskiOrphan Studio [pl]
2019Misja Ulji Funk
add. Photographer
film kinowyBarbara KronenbergIn Good Company [de]add. Photographer
2019Całe szczęściefilm kinowyTomasz KoneckiTVN S.A. [pl]
2019Warningfilm kinowyAgata AlexanderAnova Pictures [us]
2019Zenekfilm kinowy, TVP [pl]Jan HryniakTVP Telewizja Polska [pl]
2019Kod genetycznyserial, TVN [pl]Adrian PanekTVN S.A. [pl]
2019Ultravioletserial telewizyjny, [AXN] [de]wieluOpus Film [pl]
2019Najmro. Kocha, kradnie, szanujefilm kinowy, Polsat [pl]Mateusz RakowiczTFP [pl]

Produkcje filmowe w innych dziedzinach aktywności

RokTytułGatunekReżyser(-ka)ProdukcjaAdnotacja
2015Pokotfilm kinowyAgnieszka HollandStudio Filmowe Tor [pl]operator kamery

Podstawowe informacje

Narodowośćpolska
Językiangielskipolski
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Związki/stowarzyszenia