Piotr Nerlewski, aktor, Warszawa
©Radek von Hirschberg
  • Aktor
Urodzony(na) 1989 w Warszawa (35 lat)

Dane podstawowe

Językiangielski
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Agencja

Polska
Telefon+48 608 033 866
Tel. kom.+48 608 033 866

Kontakt

E-mail tylko dla Członków

    Filmografia aktorska

    Filtr
    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2023Poskromienie złośnicy 2, czyli wiele hałasu o nic
    Kacper [RG]
    film telewizyjny, NetflixFilip ZylberKacper [RG]
    2023Martwi przed świtem (TR)
    n.n. [RG]
    film kinowyDawid Torronen.n. [RG]
    2021Zainwestuj w marzenia
    Bartek Sokół [GS]
    serial edukacyjny, TVP [pl], VOD.tvp.pl [pl]Katarzyna WiśniowskaBartek Sokół [GS]
    2021Polowanie na ćmy
    n.n. [GS]
    serial, TVP [pl]Michał Rogalskin.n. [GS]
    2021Noc za dnia
    JAn [RG]
    film krótkometrażowyKatarzyna SikorskaJAn [RG]
    2020Zainwestuj w marzenia
    Bartek Sokół [GS]
    serial edukacyjny, TVP [pl], VOD.tvp.pl [pl]Katarzyna WiśniowskaBartek Sokół [GS]
    2019Zainwestuj w marzenia
    Bartek Sokół [GS]
    serial edukacyjny, TVP [pl], VOD.tvp.pl [pl]Mateusz WichłaczBartek Sokół [GS]
    2019Za marzenia
    Bartek Sokół [GS]
    serial telewizyjny, TVP [pl]wieluBartek Sokół [GS]
    2017Za marzenia
    Bartek Sokół [RG]
    serial telewizyjny, TVP [pl]wieluBartek Sokół [RG]
    2017Mam na imię Sara
    n.n. [RD]
    film kinowySteven Orittn.n. [RD]

    Podstawowe informacje

    Wzrost175 cm
    Typ sylwetkiszczupły
    Rozmiar odzieżyM
    Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski
    Kolor włosówbrązowe
    Długość włosówdługie
    Kolor oczubrązowe
    Narodowośćpolska
    Językiangielski
    Rodzaj głosubaryton
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie