Marek Bukowski, aktor, Warszawa
  • Aktor
Urodzony(na) 1969 (54 lat)

Dane podstawowe

Językipolski
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Agencja

Polska
Telefon+48 790 884 840
Tel. kom.+48 506 906 308

    Filmografia aktorska

    Filtr
    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2023Dewajtis
    Gerasimow [GS]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Filip ZylberGerasimow [GS]
    2017Polandja
    policjant [RG]
    film kinowyCyprian T. Olenckipolicjant [RG]
    2016Konstruktor
    Marek [RG]
    film krótkometrażowyPiotr DylewskiMarek [RG]
    2016Dzień czekolady
    n.n. [RD]
    film kinowyJacek Piotr Bławutn.n. [RD]
    2015Słaba płeć?
    kochanek Zosi [RD]
    film kinowyKrzysztof Langkochanek Zosi [RD]
    1993Pożegnanie z Marią
    Tadeusz [RG]
    film kinowy, TVP [pl]Filip ZylberTadeusz [RG]
    1992Kawalerskie życie na obczyźnie
    Michał [RG]
    film kinowyAndrzej BarańskiMichał [RG]

    Podstawowe informacje

    Wzrost185 cm
    Typ sylwetkiprzeciętny
    Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski
    Kolor włosówciemnoblond
    Długość włosówśredniej długości
    Kolor oczuniebieskie
    Narodowośćpolska
    Językipolski
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie