Małgorzata Kożuchowska, aktorka, Warszawa
©Nina Eberhardt

    Filmografia aktorska

    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2021Tajemnice polskich fortun
    Dorota Lis [GS]
    serial, NetflixHeatcliff Janusz IwanowskiDorota Lis [GS]
    2021Gdzie diabeł nie może, tam baby pośle 2
    Dorota Lis [RG]
    film fabularny, Prime Video (Amazon)Heatcliff Janusz IwanowskiDorota Lis [RG]
    2021Wygrać marzenia
    Maria [RD]
    film fabularnyPiotr FiedziukiewiczMaria [RD]
    2021Zołza
    n.n. [RG]
    film kinowyTomasz Koneckin.n. [RG]
    2021Gdzie diabeł nie może, tam baby pośle
    n.n. [RG]
    film kinowyHeatcliff Janusz Iwanowskin.n. [RG]
    2021Dom wybranych (TR)
    Natalia [RD]
    film kinowyWojciech NowakNatalia [RD]
    2021Wyszyński – zemsta czy przebaczenie
    Róża Czacka [RG]
    film kinowyTadeusz SykaRóża Czacka [RG]
    2020Bad Boy
    Anna Dąbrowska [RG]
    film kinowyPatryk VegaAnna Dąbrowska [RG]
    2020Banksterzy
    Anna Kowalska [RD]
    film kinowyMarcin ZiębińskiAnna Kowalska [RD]
    2020To musi być miłość
    Roma [RG]
    film kinowy, Polsat [pl]Michał RogalskiRoma [RG]
    2020Chłopi
    Organist's Wife [RD]
    film kinowyDK WelchmanOrganist's Wife [RD]
    2020Krime Story. Love Story
    Kamila's Mother [RD]
    film kinowyMichał WęgrzynKamila's Mother [RD]
    2020Gierek
    Stanisława Gierek [RG]
    film kinowyMichał WęgrzynStanisława Gierek [RG]
    2019Motyw
    Luiza Porębska [GS]
    serial telewizyjny, TVN [pl]Paweł MaślonaLuiza Porębska [GS]
    2018Plagi Breslau
    Helena Ruś [RG]
    film kinowyPatryk VegaHelena Ruś [RG]
    2017Druga szansa
    Monika Borecka [GS]
    serial telewizyjny, TVN [pl]Tomasz SzafrańskiMonika Borecka [GS]
    2016Rodzinka.pl
    Natalia Boska [GS]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Patrick YokaNatalia Boska [GS]
    2016Druga szansa
    Monika Borecka [GS]
    serial telewizyjny, TVN [pl]wieluMonika Borecka [GS]
    2015Ich czworo
    Żona [RG]
    rejestracja sztuki teatralnejMarcin WronaŻona [RG]
    2015Listy do M 2
    matka Antosia [RG]
    film kinowy, TVN [pl]Maciej Dejczermatka Antosia [RG]

    Filmografia jako aktorka dubbingowa / lektorka

    RokTytułGatunekRolaAktor(ka)
    2023Smok Diplodokfilm kinowyEntomologia [RG]
    2019Zabij to i wyjedź z tego miastafilm kinowyn.n. [RD]

    Podstawowe informacje

    Wzrost170 cm
    Typ sylwetkifiligranowy
    Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski
    Kolor włosówblond
    Długość włosówśredniej długości
    Kolor oczuniebieskie
    Narodowośćpolska
    Językiangielskipolskirosyjski
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie