Maja Balcerzak, młody talent, studentka szkoły aktorskiej / teatralnej, Warszawa
  • Młody talent
  • studentka szkoły aktorskiej / teatralnej
Urodzony(na) 2002 w Warszawa (21 lat)

Dane podstawowe

Językiangielskifrancuskipolski
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Agencja

KontaktAda Ostrowska
Polska
Telefon+48 604 166 010

Kontakt

E-mail tylko dla Członków

Wykształcenie

Rok 
2023/9 do 2024/7Studio Aktorskie Doroty Zięciowskiej [pl]
2020/10 do 2021/6Studio Aktorskie Doroty Zięciowskiej [pl]

Filmografia aktorska

Filtr
RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
2024Fundacja Zamieszkani - Bezdomność we własnym domu
n.n.
film reklamowyMaciej Kowalczukn.n.
2023Wyjątkowy prezent - Kampania świąteczna
dziewczyna [RG]
film reklamowyŁukasz Bartoszekdziewczyna [RG]
2023Lajkonik Paluszki - Nasze legendarne smaki
dziewczyna [RG]
film reklamowyDawid Powickidziewczyna [RG]
2023Muzeum POLIN - Dwie strony muru
dziewczyna
film reklamowyBartosz Dombrowskidziewczyna
2023Fundacja Inicjatywa Wschód - Cicho już byłyśmy
Dziewczyna [RD]
film reklamowyMarcin PucykDziewczyna [RD]
2022Zalia - Miłosna scena
dziewczyna [RD]
wideoklipPaweł Miśkodziewczyna [RD]
2022Casting Call
Ania [RG]
film krótkometrażowyFranciszek PrzanowskiAnia [RG]
2022Mecenas Porada
Laura Madej [RE]
serial telewizyjny, Polsat Box Go [pl], Polsat [pl]Aleksandra TerpińskaLaura Madej [RE]
2022Morderczynie
Koleżanka nastoletniej Karoliny
serial telewizyjny, ViaplayKristoffer RusKoleżanka nastoletniej Karoliny
2020Na Wspólnej
Malwina Żak [RE]
serial telewizyjny, TVN [pl]Urszula UrbaniakMalwina Żak [RE]
2019Jakoś to będzie
Marta [RE]
film kinowySylwester JakimowMarta [RE]
2018Stowarzyszenie OPTA - Przemoc zaraża
Zosia [RG]
film reklamowyMaciej JankowskiZosia [RG]

Podstawowe informacje

Wzrost168 cm
Typ sylwetkiszczupły
Etniczny typ urodyskandynawski
Kolor włosówblond
Długość włosówśredniej długości
Kolor oczuniebieskie
Narodowośćpolska
Językiangielskifrancuskipolski
Rodzaj głosumezzosopran
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie