Kinga Tuńska, aktorka, aktorka dubbingowa, Warszawa
©kingatuńska
  • Aktorka
  • aktorka dubbingowa

    Filmografia aktorska

    RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
    2019Barwy szczęścia
    instruktorka malarstwa [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Krzysztof Rogalainstruktorka malarstwa [RE]
    2019Ojciec Mateusz
    Magda Michalska [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Artur ŻmijewskiMagda Michalska [RE]
    2019Całe szczęście
    żona klienta w smażalni [RE]
    film kinowyTomasz Koneckiżona klienta w smażalni [RE]
    2019O mnie się nie martw
    Adela [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Filip ZylberAdela [RE]
    2017M jak miłość
    pielęgniarka [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Mariusz Malecpielęgniarka [RE]
    2014M jak miłość
    Martyna [RE]
    serial telewizyjny, TVP [pl]Jarosław BanaszekMartyna [RE]
    2007Teraz albo nigdy!
    Dziewczyna w klubie [RE]
    serial telewizyjnywieluDziewczyna w klubie [RE]

    Podstawowe informacje

    Wzrost165 cm
    Typ sylwetkiprzeciętny
    Rozmiar odzieżyS/M
    Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski
    Kolor włosówbrązowe
    Długość włosówdługie
    Kolor oczuzielone
    Narodowośćpolska
    Językiangielskipolski
    Rodzaj głosumezzosopran
    Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
    Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie