Katarzyna Pilichowska, aktorka, aktorka dubbingowa, lektorka, Warszawa
©Konewka
  • Aktorka
  • aktorka dubbingowa
  • lektorka
Urodzony(na) 1990 (33 lat)

Dane podstawowe

Językiangielskihiszpańskipolski
Umiejętności (taniec)hip-hopswingtańce standardowetaniec współczesny
Umiejętności (sport)łyżwiarstwocrossfitjazda na rolkachjoganarciarstwonurkowaniepływaniepilatessurfing
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Narodowośćpolska

Kontakt

Tel. kom.Tylko dla Członków

Filmografia aktorska

Filtr
RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
2022Jansky - Gold Sht
mama [RD]
wideoklipHubert Patynowskimama [RD]
2021Przyjaciółki
Helga [RE]
serial telewizyjny, Polsat [pl]Filip GieldonHelga [RE]
2021Akademik
Urszula Kalicka [DO]
serial telewizyjny, Polsat [pl]wieluUrszula Kalicka [DO]
2021Na dobre i na złe
Natalia [GO]
serial telewizyjny, TVP [pl]wieluNatalia [GO]
2020Rysa
Elżbieta Podracka [RD]
serial telewizyjny, Polsat [pl]wieluElżbieta Podracka [RD]
2016Czułość
Balbina [RD]
film kinowyWacław MikłaszewskiBalbina [RD]
2014Widok na morze
Daughter [RG]
film krótkometrażowyMarcin DąbekDaughter [RG]

Aktywności teatralne

RokSztukaRolaReżyseriaTeatr
2023HagaProkuratorkaSasza DenisowaTeatr Polski Poznań
2018 - 2021Pani FuriaAnielkaKrzysztof CzeczotWrocławski Teatr Współczesny
2017 - 2021Szaberplac.moja miłośćDziewczyna/HelenkaTanja Miletic OrucevićWrocławski Teatr Współczesny

Podstawowe informacje

Wzrost172 cm
Typ sylwetkiatletyczny, sportowy, szczupły
Rozmiar odzieży36/38
Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski, skandynawski
Kolor włosówblond
Długość włosówśredniej długości
Kolor oczuniebieskie
Narodowośćpolska
Językiangielskihiszpańskipolski
Umiejętności (taniec)hip-hopswingtańce standardowetaniec współczesny
Umiejętności (sport)łyżwiarstwocrossfitjazda na rolkachjoganarciarstwonurkowaniepływaniepilatessurfing
Doświadczenie zagraniczneEuropa Północna: Norwegia
Bezpośrednie miejsce pracyWarszawa
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo mazowieckie
Związki/stowarzyszenia