Janek Napieralski, aktor, Gdańsk
©Janek Napieralski
  • Aktor
Urodzony(na) 1994 (30 lat)

Dane podstawowe

Językiangielskipolski
Śpiewhip-hop / rapmusicalowyoperowyrock/pop
Instrumentygitaragitara basowaperkusja
Umiejętności (sport)boksju-jitsukick-boxingpływaniepiłka nożna
Bezpośrednie miejsce pracyGdańsk
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo pomorskie
Narodowośćpolska

Agencja

Polska
Telefon+48 783 061 006
Tel. kom.+48 783 061 006

Kontakt

Tel. kom.Tylko dla Członków
E-mail tylko dla Członków

Filmografia aktorska

Filtr
RokTytułGatunekReżyser(-ka)Rola
2023Śmierć frajera
Łysy [RE]
film krótkometrażowyKrzysztof GrudzińskiŁysy [RE]
2022Dzień matki
Dresiarz [RE]
film telewizyjny, NetflixMateusz RakowiczDresiarz [RE]
2022Zachowaj spokój
Antek [DO]
serial telewizyjny, NetflixMichał GazdaAntek [DO]
2022Różne drogi do świętości
Hubert [RG]
film kinowyAniela GabryelHubert [RG]
2022Radiostory
DJ Spokojny [RD]
film kinowyMaciej HydrDJ Spokojny [RD]
2022Sexify
Marcel
serial telewizyjny, NetflixKalina AlabrudzińskaMarcel
2022Johnny
Kierowca złodziej [RE]
film kinowyDaniel JaroszekKierowca złodziej [RE]
2022Romeo i Julia
Tybalt [RD]
film telewizyjny, TVP [pl]Katarzyna KlimkiewiczTybalt [RD]
2021Planeta Singli. Osiem historii
Grzesiek [DO]
serial telewizyjny, Canal+ [pl]Aleksander PietrzakGrzesiek [DO]
2019Psy 3. W imię zasad
Tomek Morawiec
film kinowyWładysław PasikowskiTomek Morawiec

Aktywności teatralne

RokSztukaRolaReżyseriaTeatr
2023Romeo i Julia is not deadMerkucjoMichał SiegoczyńskiTeatr Wybrzeże
2023Kronika wypadków miłosnychLowaJarosław TumidajskiTeatr Wybrzeże
2024Dziewczyna, która podeptała chlebMateusz PaprockiMariusz GrzegorzekTeatr Wybrzeże
2022WsopotwzięciLolo SprężynaŁukasz CzujTeatr Wybrzeże
2022Sceny z egzekucjiCarpetaAdam OrzechowskiTeatr Wybrzeże
2021Życie intymne JarosławaJurek, Romeo, RellovKuba KowalskiTeatr Wybrzeże
2021NiepokójMichael, fotografGrzegorz WiśniewskiTeatr Wybrzeże
2021Lilla WenedaLechonGrzegorz WiśniewskiTeatr Wybrzeże
2021BalkonArturJan KlataTeatr Wybrzeże

Podstawowe informacje

Wzrost184 cm
Typ sylwetkiatletyczny, sportowy, pełna, silna sylwetka
Rozmiar odzieżyL
Etniczny typ urodybiały środkowoeuropejski, wschodnioeuropejski
Kolor włosówbrązowe
Długość włosówśredniej długości
Kolor oczuniebieskie
Narodowośćpolska
Językiangielskipolski
Rodzaj głosubaryton
Śpiewhip-hop / rapmusicalowyoperowyrock/pop
Instrumentygitaragitara basowaperkusja
Umiejętności (sport)boksju-jitsukick-boxingpływaniepiłka nożna
Bezpośrednie miejsce pracyGdańsk
Główne miejsce zamieszkania (stan federalny lub państwo)Polska - województwo pomorskie