Johannes Silberschneider, aktorius, Miunchenas
© Stefan Robitsch
  • Aktorius

Pagrindiniai duomenys

Kalbosanglų
Tarmės ir akcentaivokiečių Aukštutinės Austrijos, vokiečių Karintijos, vokiečių Štirijos (Gimtoji tarmė), vokiečių Vienos, vokiečių Zalcburgo, vokiečių Žemutinės Austrijos
Pagrindinė darbo lokacijaMiunchenas
Pagrindinė gyvenamoji šalisVokietija - Bavarija
Tautybėaustrų

Agentūra

Vokietija
Tel. nr.+49 89 184091

Demo klipai

Visi vaizdo įrašai

Išsilavinimas

Metai 
1978Max Reinhardt Seminar

Apdovanojimai

MetaiApdovanojimai
2014Großer Josef Krainer Preis
2012Großer Dialgonale-Schauspielerpreis
2001Oscar Nominierung "Bester ausländischer Film"

Aktoriaus filmografija

Filtras
MetaiPavadinimasŽanrasRežisierius(-ė)Vaidmuo
2023Letzter Jodler (DP)
Franz Gasperlmaier [L]
Televizinis filmas, Servus TV [at]Julian Roman PölslerFranz Gasperlmaier [L]
2023Call Me Levi (DP)
n.d. [SR]
Mini serialas, ARD [de], Degeto [de], MDR [de]Neele Leana Vollmarn.d. [SR]
2023Die Fälle der Gerti B. (DP)
Bertl [SS]
Televizijos serialas, ORF [at]Sascha BiglerBertl [SS]
2023Kafka
Robert Marschner [SR]
Mini serialas, ARD [de], ORF [at]David SchalkoRobert Marschner [SR]
2023Weber & Breitfuß
n.d. [SR]
Televizijos serialas, ORF [at]Peter Payern.d. [SR]
2022Letzter Saibling - Der vierte Altaussee-Krimi
Franz Gasperlmaier [L]
Televizinis filmas, Servus TV [at]Julian Roman PölslerFranz Gasperlmaier [L]
2022Weber & Breitfuß
Patient Oberschlau [SR]
Televizijos serialas, ORF [at]Harald SicheritzPatient Oberschlau [SR]
2022Sleeping with a Tiger
Prof. Wilhelm Dachauer [SR]
Ilgametražis vaidybinis filmasAnja SalomonowitzProf. Wilhelm Dachauer [SR]
2022Im Schatten der Angst - Du sollst nicht lügen
Dr. Lorenz Lodenscheidt [SR]
Televizinis filmas, ORF [at], ZDF [de]Till EndemannDr. Lorenz Lodenscheidt [SR]
2022Servus Baby
Prof. Dr. Blume [LE]
Televizijos serialas, BR [de]Natalie SpinellProf. Dr. Blume [LE]
2022Der junge Anwalt
Achim [L]
Demonstracinis filmas (showreel)Christoph BaumannAchim [L]
2021Letzte Bootsfahrt - Der dritte Altaussee-Krimi
Franz Gasperlmaier [L]
Televizinių filmų serija, Servus TV [at]Julian Roman PölslerFranz Gasperlmaier [L]
2020Vorstadtweiber
n.d. [SSR]
Televizijos serialas, ARD [de], ORF [at]įvairūsn.d. [SSR]
2020
Meiberger - Im Kopf des Täters

n.c. [LE]
Televizijos serialas, Servus TV [at]Michael Podogiln.c. [LE]
2020Stadtkomödie - Man kann nicht alles haben
Charly [SR]
Televizinių filmų serija, arte, ORF [at]Michael KreihslCharly [SR]
2019
Stadtkomödie - Der Fall der Gerti B.

Herbert Bruckner [SR]
Televizinių filmų serija, ORF [at]Sascha BiglerHerbert Bruckner [SR]
2019
SOKO Donau (ORF)

Christian Sevelda [SR]
Televizijos serialas, ORF [at], ZDF [de]įvairūsChristian Sevelda [SR]
2019Blind ermittelt - Blutsbande (ORF)
Arthur Pohl [SR]
Televizinių filmų serija, ARD [de], Degeto [de], ORF [at]Jano Ben ChaabaneArthur Pohl [SR]
2018
Im Schatten der Angst

Lorenz Lodenscheidt [SR]
Televizinis filmas, ORF [at], ZDF [de]Till EndemannLorenz Lodenscheidt [SR]
2018
Secret in the Mountain

Dr. Hermann Rinner [SR]
Televizinis filmas, arte, ORF [at], ZDF [de]Gabriela ZerhauDr. Hermann Rinner [SR]

Filmografija kaip balso aktoriaus

Filtras
MetaiPavadinimasŽanrasVaidmuoAktorius(-ė)
2020Das große Welttheater - Salzburg und seine FestspieleDokumentinis vaidybinis filmas, arte, BR [de], ORF [at]Max Reinhardt [L]
2019Freud intimDokumentinis kino filmasSigmund Freud (ORF/Cinema) [L]
2016Unter unserem Himmel - Dreisessel. Adalbert Stifters BergDokumentinių filmų serija, BR [de]Sprecher Stifter-Zitate

Teatro veiklos

MetaiPjesėVaidmuoRežisierius(-ė)Teatras
2019Jacobowsky und der OberstJacobowskyJanusz KicaTheater i.d. Josefstadt Wien
2018Josef und MariaJosefAlexander KubelkaTheater i.d. Josefstadt Wien
2018JedermannGlaubeMichael SturmingerSalzburger Festspiele
2017JedermannGlaubeMichael SturmingerSalzburger Festspiele
2017Die WunderübungPaartherapeutMario MatthiasSchauspielhaus Graz
2016Die Welt ist groß und Rettung lauert überallBai DanSandy LopicicLandestheater Niederösterreich
2014HolzfällenErzählerKrystian LupaSchauspielhaus Graz
2013 - 2016JedernannArmer NachbarJulian Crouch, Brian MertesSalzburger Festspiele

Pagrindiniai duomenys

Ūgis171 cm
Figūros tipaslieknas
Etninė išvaizdabaltasis vidurio europietiškas
Plaukų spalvatamsiai ruda
Plaukų ilgisvidutinio ilgio
Akių spalvapilkai žalios
Tautybėaustrų
Kalbosanglų
Tarmės ir akcentaivokiečių Aukštutinės Austrijos, vokiečių Karintijos, vokiečių Štirijos (Gimtoji tarmė), vokiečių Vienos, vokiečių Zalcburgo, vokiečių Žemutinės Austrijos
Pagrindinė darbo lokacijaMiunchenas
Pagrindinė gyvenamoji šalisVokietija - Bavarija