Eskindir Tesfay, aktorius, veiksmo / kovos menų meistras, Kelnas
©Urban Ruths
  • Aktorius
  • veiksmo / kovos menų meistras

Pagrindiniai duomenys

Kalbosanglųkinųtigrajųturkųvokiečių
Tarmės ir akcentaivokiečių Švabijos
Įgūdžiai (sportas)arnis/eskrima/kaliboksasfutbolasistorinis fechtavimaskapueirakaratėkikboksaskovos su lazdakung futaek won dotajų boksas
Pagrindinė darbo lokacijaKelnas
Antroji gyvenamoji vieta (jei yra)Berlynas
Pagrindinė gyvenamoji šalisVokietija - Šiaurės Reinas-Vestfalija
Tautybėvokiečių

Agentūra

Vokietija
Tel. nr.+49 157 58268511

Kontaktai

MobilusisTik nariams
Tel. nr.Tik nariams

Įsimintini filmai

Išsilavinimas

Metai 
2019/11 iki 2020/2IFS Internationale Filmschule Köln [de] (Camera-Workout bei Mark Zak)
2018Die Tankstelle | Coaching | Film - TV - Theater (10-er Block bei Sigrid Andersson)
2010Roth Coaching [de] ("Source Tuning" - Workshop bei Jens Roth)

Apdovanojimai

MetaiApdovanojimai
2014"Roughtown" "Best German Short Film” Winner Berlin Short Film Festival (Actor, Producer)
2010Taurus World Stunt Awards Nominee 2010 ("Best Fight" - Perfomer and Choreographer)

Aktoriaus filmografija

Filtras
MetaiPavadinimasŽanrasRežisierius(-ė)Vaidmuo
2023Maultaschen (DP)
Peter Kidane [L]
Nepriklausomas vaidybinis filmasAlexander LindPeter Kidane [L]
2023Alarm für Cobra 11 - Väter und Töchter (DP)
Lassad Nazari
Televizinių filmų serija, RTL [de]Franco TozzaLassad Nazari
2023Ge-man - Everybody can be a Ge (DP)
Gunslinger [L]
Reklaminis vaizdo klipasHosam Sidou AbdulkaderGunslinger [L]
2023Make Me Feel (DP)
Kevin [SR]
Nepriklausomas vaidybinis filmasTimur ÖrgeKevin [SR]
2022Dear Child
Salli Kurt [SR]
Mini serialas, NetflixįvairūsSalli Kurt [SR]
2022Wolf 2039
Sage/Alim
Televizijos serialas, BluTV [tr]įvairūsSage/Alim
2022Ich dich auch!
Karim [SR]
Televizijos serialas, ZDFneo [de]Aki WegnerKarim [SR]
2022WaPo Bodensee
Jan Höfler [SRE]
Televizijos serialas, ARD [de]įvairūsJan Höfler [SRE]
2021Taxi Connection (NOT COMPLETED) (DP)
Robel [SS]
SerialasIsmail ErdogruRobel [SS]
2021Items (DP)
Ray [L]
Trumpas anonsas (serialo koncepcija)Vi-Dan TranRay [L]
2020Blackout
Siti Jusuf [SR]
Mini serialas, Joyn [de]Oliver RihsSiti Jusuf [SR]
2020Ein Fall für zwei
Dr. Nietsche [SRE]
Televizijos serialas, ZDF [de]Florian EichingerDr. Nietsche [SRE]
2020ÜberWeihnachten
Produzent/Assistent Freddi [SRE]
Mini serialas, NetflixTobi BaumannProduzent/Assistent Freddi [SRE]
2020The Kids Turned Out Fine
Polizist [BP]
Nepriklausomas vaidybinis filmasThilo VogtPolizist [BP]
2020Uncharted
Security Guard [BP]
Ilgametražis vaidybinis filmasRuben Fleischer [1]Security Guard [BP]
2020Cyberpunk 2077 - Phoenix Program (Fanfilm)
Cyber Berserker [SR]
Vidutinio metro filmasVi-Dan TranCyber Berserker [SR]
2018Code of the Assassins
Jing Gang [SR]
Nepriklausomas vaidybinis filmasDaniel LeeJing Gang [SR]
2018Ronny & Klaid
Fritz [SR]
Ilgametražis vaidybinis filmasErcan AcarFritz [SR]
2018Legend of Kun Lun / Kun Lun Gui (DP)
Cold Beauty Hitman [SR]
Televizijos serialasJi Ji Lu HaoCold Beauty Hitman [SR]
2018Ingenium
Azrael [SR]
Nepriklausomas vaidybinis filmasSteffen HackerAzrael [SR]

Filmografija kaip balso aktoriaus

Filtras
MetaiPavadinimasŽanrasVaidmuoAktorius(-ė)
2024Panda Bear in AfricaIlgametražis vaidybinis filmasDarius [SR]
2023Wilma - Das kleine Schaf und seine Freunde (DP)SerialasWilli [SS]

Pagrindiniai duomenys

Ūgis180 cm
Svoris83 kg
Figūros tipasvidutiniškas
Drabužių dydis50
Etninė išvaizdaafro europietiškas, juodasis, PoC (person of color)
Plaukų spalvajuoda
Plaukų ilgisplika galva
Akių spalvatamsiai rudos
Tautybėvokiečių
Kalbosanglųkinųtigrajųturkųvokiečių
Tarmės ir akcentaivokiečių Švabijos
Įgūdžiai (sportas)arnis/eskrima/kaliboksasfutbolasistorinis fechtavimaskapueirakaratėkikboksaskovos su lazdakung futaek won dotajų boksas
Užsienio patirtisVidurio Europa: Austrija, Čekija, Vengrija
Šiaurės Afrika: Marokas
Rytų Azija: Honkongas, Kinija
Pietų Europa: Italija, Malta
Pietryčių Azija: Taivanas
Pietryčių Europa: Bulgarija
Vakarų Azija: Turkija
Vakarų Europa: Nyderlandai, Prancūzija
Pagrindinė darbo lokacijaKelnas
Antroji gyvenamoji vieta (jei yra)Berlynas
Pagrindinė gyvenamoji šalisVokietija - Šiaurės Reinas-Vestfalija
Asociacijos