EN / DE / FR / PL / ΕΛ / ES / IT / LT / RO
 
EN / DE / FR / PL / ΕΛ / ES / IT / LT / RO

Bande démo (lien externe)

Deux mots sur Swan L'haoua

Swan L’Haoua is a French – Algerian actor based in Paris and London. Swan is perfectly bilingual in English and can speak also Arabic , Spanish and German, so he’s represented in Paris and London and works now in France and worldwide. He has been working several features films (Novembre) and many short movies and TV series: Patriot (Amazon Prime), Undercover (Netflix), and more recently Theodosia (HBO). He’s the leading role with Ella Rumpf of the new short movie « Whale’s song » directed by Neels Castillon and produced by Ridley Scoot creative group currently playing in festivals.

Films notables

Formation

Année 
2010 à 2013Acting International [fr]

Filmographie comme comédien

Filtre
AnnéeTitreTypeRéalisationRôle
2023Les Trois Mousquetaires - D’Artagnan
garde gaston [PR]
Long-métrage cinémaMartin Bourboulongarde gaston [PR]
2023Les Espions de la terreur
djihadiste [PR]
Mini-série, M6 [fr]Rodolphe Tissotdjihadiste [PR]
2023Whale's Song
Paul [RP]
Court-métrageNeels CastillonPaul [RP]
2022Theodosia
père de safya [SRE]
Série TV, TV Globo [br], ZDF [de], [HBO Max]diverspère de safya [SRE]
2022Novembre
policier électricien [PR]
Long-métrage cinémaCédric Jimenezpolicier électricien [PR]
2021Lupin
livreur scooter [PR]
Série TV, NetflixHugo Gélinlivreur scooter [PR]
2020Grand Hôtel
médecin légiste [PR]
Série TV, TF1 [fr]diversmédecin légiste [PR]
2019Undercover
OMAR [PR]
Série TV, Één [be]Joël VanhoebrouckOMAR [PR]
2018American Patriot
bar car server [PR]
Série TV, Prime Video (Amazon)Steve Conradbar car server [PR]
2017Coexister
voisin de fabrice [PR]
Long-métrage cinémaFabrice Ébouévoisin de fabrice [PR]
2014Au bout de la ligne
Brahim
Court-métrageAswed WahrenBrahim

Caractéristiques

Taille177 cm
Corpulenceathlétique-sportive
Apparence ethniqueeuropéenne-méditerranéenne, latino-américaine, moyen-orientale
Couleur des cheveuxbrun
Longueur des cheveuxmi-longs
Couleur des yeuxhazel (marron-vert)
Nationalitéfrançaise
LanguesAllemandAnglaisArabeEspagnolFrançaisItalien
Tessiturebaryton
Résidence principale / secteur géographiqueParis
Domicile fiscalFrance - Île-de-France